Márk-Mimi-Movida

Gyertek el május 2-án a beszélgetésünkre a Cervantes Intézetben, a spanyol nyelv szerelmesei imádni fogják, de magyarul is érthető lesz, mert a program kétnyelvű.

Ha érdekel Madrid vibráló kulturális élete a 90-es években, ha kíváncsi vagy, hogyan született a Mimi című első regényem, gyere el május 2-án…

Egy szuper, ingyenes programmal készülünk ugyanis a spanyol nyelv szerelmeseinek az Instituto Cervantes-szel közösen, este 6 órától. A regisztrációhoz csak kattints a Facebook eseményünkre! 😉

A Márk-Mimi-Movida című esten mesélek a vendégeknek többek között a hetvenes években indult, rendkívül izgalmas madridi ellenkulturális mozgalomról, a La Movida Madrileña-ról, és arról is, hogy nekem milyen élményeim voltak erről, mikor volt alkalmam megmártózni benne a 90-es években. Annyit elárulok, hogy imádtam!

Katz Dáviddal a Mimi bemutatóján

De mesélek még a #Mimi születéséről is, amelyben felbukkannak a madridi élményeim, és beszélgetünk Katz Dávid barátommal, az est moderátorával a 2023-as madridi utazásunkról is, és bemutatunk néhány részletet a közös kisfilmből, ami a 24.hu verziójából kimaradt.

Sőt, Gryllus Dorka barátnőm is felolvas majd a Mimiből, amit tolmács fordít spanyolra a közönségnek.

Gyertek Ti is május 2-án, 18 órakor kezdünk a budapesti Cervantes Intézetben, a cím VI. Vörösmarty utca 32. Részletek itt!

Olvasnál még mást is?