Nyári napközis divattábor Budán
2023 nyarán is, 4 turnusban, Lakatos Márk exkluzív Szalonjában!

Márk és stílusos csapata szeretettel várja 10-18 éves lányok jelentkezését a nyári Fashion Camp turnusaira. A hetek nagyon gyorsan betelnek, ne maradjatok le!

A napközis tábor turnusai, ahogy eddig minden évben, idén is minden héten hétfőtől péntekig tartanak. Ez alatt az 5 izgalmas, pörgős nap alatt kreatív feladatokat végzünk és a divat mindegyik területét bemutatjuk a résztvevőknek, akik a tábor során természetesen Márkkal is találkoznak majd.

Stylistjaink mesélnek a testalkatokról, színtípusokról, lesz hajstyling és bőrápolás, sminkoktatás, valamint mindezt a tudást felhasználva egy mini átalakító napot szervezünk a táborozóknak, amelyet fotózással zárunk. Olyan kreatív feladatokkal is készülünk a hétre, mint az illusztráció és montázskészítés, Lakatos Márk pedig segít eligazodni az önazonos és fenntartható ruhatár felépítésében, ami a XXI. század egyik legfontosabb üzenete, ha stílusról van szó.

P A R T N E R E I N K :

Kedvet kaptatok hozzá? Nézzétek meg heti programunkat!

Hétfő:
Találd meg a stílusod! – Stílustippek mindenkinek

Kedd:
Bőrápolás és sminktippek – Tanuld meg az alapoktól!

Szerda:
A hajstyling varázsa – Formázz kreatívan!

Csütörtök:
Mini átalakító nap stylinggal és divatfotózással

Péntek:
Divatillusztráció és montázs készítés

A programokat úgy alakítottuk ki, hogy minden táborozónk a korához és érdeklődéséhez illő, izgalmas feladatokkal fejlődjön.

Részvételi díj: 64900 Ft/fő

A díj az alábbiakat tartalmazza:

 • változatos, stílusos programokat
 • napi kétszeri könnyű étkezést (tízórai, uzsonna), gyümölcsökkel színesítve
 • 1 db táboros vászontáskát, amit együtt dekorálunk ki
 • 4 db retusált képet a mini makeover napról
 • És további apró meglepetéseket!

Ebéd igénylésére külön biztosítunk lehetőséget, a kétfogásos étkezés a Jégkert étteremben 15000 Ft/hét/fő, ahová táborvezető kíséri el az ebédes táborozókat. A napi menü rugalmasan alakítható a gyerekek igényeinek, allergiáinak, intoleranciáinak figyelembe vételével.

  Helyszín: Lakatos Márk Szalon, 1015 Budapest, Batthyány u. 2.

  Időtartam: minden héten hétfőtől péntekig, 9-17 óráig

  Létszám: minimum 20 fő/hét, maximum 30 fő/hét

  A nagy érdeklődésre való tekintettel mindegyik tábori hét elindul!

  Részvételi díj: 64 900 Ft/fő, mely tartalmaz egy reggeli és délutáni étkezést gyümölccsel és péksüteménnyel

  Opcionálisan ebédmenüt is biztosítunk a táborozóknak a Jégkert étteremben, kétfogásos étkezéssel, amelynek díja 15 000 Ft/hét. Az étterembe táborvezető kíséri a résztvevőket az ebédszünetben. Azoknak a táborzóknak, akik maguknak készülnek ebéddel, az evőeszközt és a tányért biztosítjuk a tábor helyszínén.

  Turnusaink:

  Részvételi díj:

  Amennyiben további részletek érdekelnének a táborról, kérjük, keress bennünket a 06 30 646 6262-es telefonszámon, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a fashioncamp@lakatosmark.hu email címen!