Újra Csillagszóró Klub Lakatos Márkkal
2023. február 18-án és 19-én!

Megtanulnád tudatosan tervezni a stílusodat, miközben jobban megismered magadat? Akkor ez a tökéletes program Valentin-nap előtt! Ezen a Csillagszóró Klub eseményen a legfontosabb célunk: szerelembe esni magunkkal és a stílusunkkal. Várlak a Csillagszóró Klubom következő eseményei egyikén, február 18-án vagy 19-én – a két nap programja azonos!

Lakatos Márk azt tűzte ki az egynapos események céljául, hogy megmutassa mindenkinek, milyen magabiztosak tudnak lenni, ha megismerik, hogyan hangsúlyozhatják erősségeiket, miközben a belső értékekre is hangsúlyt fektetnek, hiszen ez adja a stílusunk alapját.

A közelgő Valentin-nap alkalmából egy különleges dolgot talált ki Márk: együtt megtaláljuk a harmóniát a stílusunkban, összhangba hozzuk a lelkünket a ruhatárunkkal. Megvizsgáljuk, mit üzenünk a jelenlegi ruhatárunkkal és mit szeretnénk valójában kommunikálni. Segíti-e a kapcsolódást másokhoz az üzenet, amit az öltözékünkkel, a stílusunkkal küldünk a világ felé? Jóban vagyunk önmagunkkal, szeretjük, amit a tükörben látunk? Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, könnyebben nyitunk mások felé is.

Ahogy mindig: most is oldjuk a stresszt az életünkben és az öltözködésben is. Beszélgetünk, izgalmas, kreatív feladatokat végzünk, és közben közelebb kerülünk ahhoz, mire is van igazán szükségünk és mit érdemes elengednünk.

Tanuljuk meg, hogyan kapcsolódunk egymáshoz az öltözködési jeleink segítségével!

Töltsünk együtt egy napot Lakatos Márk exkluzív Batthyány téri Szalonjában, ahol személyre szóló élményekkel gazdagodhatunk.

Jegyárak:
Normál jegy: 44 900 Ft/fő
Páros jegy vagy csoportjegy, amennyiben együtt jönnél valakivel: 39 900 Ft/fő

A bensőséges hangulat kiemelten fontos számunkra, ezért önismereti klubunk kislétszámú csoport befogadására képes.

PROGRAM

9.3010.00
Érkezés & stílusos reggeli falatkák
– Bemelegítünk a napra!
10.0012.30
Stílusterápia Lakatos Márkkal
– Előadás és beszélgetés
Mit üzenünk a ruhákkal? Jelrendszerek, stílusjegyek napjainkban & a színek üzenete
12.30–13.30
Valentin-napi ebéd
– Lakatos Márk exkluzív válogatása
13.30–16.00
Személyes foglalkozás
és kreatív feladatok Lakatos Márkkal
A foglalkozásokon egyszerre végzünk önismereti és kreatív munkát, miközben a stílusunk alapjait is jobban feltérképezzük, és megtanulunk kapcsolódni a ruhatárunkon keresztül.
16.0017.00
Lezáró beszélgetés
– Testi-lelki útravalók, ahol megbeszéljük, kinek mit adott a nap, mivel várja a következő időszakot, milyen tervei születtek.
17.0017.30
Búcsúzás és Goodbye goodie bag!
– Az útravalók mellé kényeztető, meglepetésekkel teli ajándékcsomagot adunk minden vendégünknek.

    Jelentkezzetek a Csillagszóró Klubba!

    A két nap programja megegyezik, az egyes Klub alkalmak témája azonban mindig eltérő, hacsak másképp nem jelezzük.

    Önismereti klubunk kislétszámú csoport befogadására képes. Kézfertőtlenítőről, légtisztításról és a jó hangulatról mi gondoskodunk.