Újra Csillagszóró Klub Lakatos Márkkal
2023. május 13-án és 14-én!

Nyár van, alig fürdőruhában… stílusosan én boldogan! Szeretnéd megújítani nyárra a stílusodat, miközben jobban megismered magadat? Akkor ez a tökéletes program, mielőtt betör a kánikula! Ezen a Csillagszóró Klub eseményen a legfontosabb célunk: megújítani a nyári stílusunkat és elfogadóbban, lazábban állni a testünkhöz és tudatosabban a gardróbunkhoz. Várlak a Csillagszóró Klubom következő eseményei egyikén, május 13-án vagy 14-én – a két nap programja azonos! Fontos: már csak május 14-re van pár helyünk!

Az egynapos események célja, hogy megmutassam mindenkinek, milyen magabiztosak tudnak lenni, ha megismerik, hogyan hangsúlyozhatják erősségeiket, miközben a belső értékekre is hangsúlyt fektetnek – hiszen ez adja a stílusunk alapját.

Tudom, hogy a nyár, a nyári ruhadarabok sokaknak stresszt okoznak. Keressük az „ápol és eltakar” darabokat még ilyenkor is, pedig nem kéne, bizonytalanok vagyunk, mi az, ami még „trendi”, pedig nem is ez a lényeg, és azon agyalunk, mi az, amit „még hordhatunk ebben a korban” – és még számos hasonló dilemma nyomaszt bennünket. Mindenkit.

Úgyhogy a következő stílusos Csillagszóró klubunkon együtt fogunk választ keresni ezekre a kérdésekre, összhangba hozzuk a lelkünket a ruhatárunkkal, és megtaláljuk a békét a „beach body”-nkkal.

Ahogy mindig: most is oldjuk a stresszt az életünkben és az öltözködésben is. Beszélgetünk, izgalmas, kreatív feladatokat végzünk, és közben közelebb kerülünk ahhoz, mire is van igazán szükségünk és mit érdemes elengednünk.

Tanuljuk meg, hogyan legyünk igazán felszabadultak a ruháinkban nyáron is!

Töltsünk együtt egy napot az exkluzív Batthyány téri Lakatos Márk Szalonban, ahol tartalmas és személyre szóló élményekkel gazdagodhattok.

Jegyárak:
Normál jegy: 44 900 Ft/fő
Páros jegy vagy csoportjegy, amennyiben együtt jönnél valakivel: 39 900 Ft/fő

A bensőséges hangulat kiemelten fontos számunkra, ezért önismereti klubunk kislétszámú csoport befogadására képes.

PROGRAM

9.3010.00
Érkezés & stílusos reggeli falatkák
– Bemelegítünk a napra!
10.0012.30
Stílusterápia Lakatos Márkkal
– Előadás és beszélgetés
Hogyan érdemes a különböző alkattípusoknak felépíteni a nyári ruhatárat? Mivel dobhatjuk fel a kánikulában is a szetteket, pénztárcakímélően és leleményesen?
12.30–13.30
Beach body ebéd
– Lakatos Márk exkluzív válogatása könnyű, de izgalmas, isteni falatokkal
13.30–16.00
Személyes foglalkozás
és kreatív feladatok Lakatos Márkkal
A foglalkozásokon egyszerre végzünk önismereti és kreatív munkát, átnézzük a ruhatár alapdarabjait és megvizsgáljuk, mit érdemes még beszerezni, a meglevő darabokat hogyan lehet új oldalukról megmutatni.
16.0017.00
Lezáró beszélgetés
– Testi-lelki útravalók, ahol megbeszéljük, kinek mit adott a nap, mivel várja a következő időszakot, milyen tervei születtek.
17.0017.30
Búcsúzás és Goodbye goodie bag!
– Az útravalók mellé kényeztető, meglepetésekkel teli ajándékcsomagot adunk minden vendégünknek.

    Jelentkezzetek a Csillagszóró Klubba!

    A két nap programja megegyezik, az egyes Klub alkalmak témája azonban mindig eltérő, hacsak másképp nem jelezzük.

    Önismereti klubunk kislétszámú csoport befogadására képes. Kézfertőtlenítőről, légtisztításról és a jó hangulatról mi gondoskodunk.