Események

Lakatos Márk nem csak a divat, hanem a gasztronómia és a show styling világában is otthonosan mozog. Használd ki csapatunk szakértelmét, és tedd felejthetetlenné rendezvényed!

Soron következő eseményeink

Jelenleg nincs soron soron következő eseményünk.
prezentáció

Prezentáció

Lakatos Márkot főként stílus & divat témában tartott előadásairól ismerik. Rendszeres vendége a Generali képzéseinek, de tartott már előadást többek között a Deloitte, a Rossmann, a L’Oréal, az Orbit vagy épp a MÜPA felkérésére. 

Emellett azonban más fontos témákról is szívesen tart előadást vagy beszélgetést, mint a környezetvédelem, a kultúra, a társadalmi gender kérdésköre.

A Budapest Marriott Hotel felkérésére a vállalati kultúrán belüli diverzitás fontosságáról tartott workshopot.  

Előadásainkat mindig a megrendelő igényeire szabjuk, legyen szó konferenciáról, céges továbbképzésről, családi napról vagy partnereknek szervezett eseményről.

Stílus workshop

Márk stílusszakértői segítségét számos nemzetközi és hazai cég igénybe vette az elmúlt évek során, többek között a dm, az Orbit, a CITI vagy a Mercure Hotel, kollégáik vagy partnereik számára.

Minden felkérésre speciálisan összeállított előadással készülünk, a különféle dress code-ok ismertetésétől a trendelemzésen át egészen az önbizalmat adó és személyiségfejlesztő stílustippekig.

Stílustanácsadó, színszakértő, és beauty (fodrász és sminkes) csapatunkkal kiegészülve személyre szabott stílustanácsadásra is lehetőség nyílik, amely egyedülálló élményt biztosít a meghívottaknak.

stílus workshop
showműsorok

Showműsorban is otthon vagyunk

Profi táncosokkal, artistákkal, extrém sportolókkal, énekesekkel dolgozó, mesterien koreografált és stylingolt, elképesztően látványos showműsoraink évek óta szerepelnek változatos koncepciókkal országszerte és külföldön is gyakran divatbemutatóval kombinálva.

Mi álmodtuk meg az ALLEE Bavásárlóközpont divatheteit az utóbbi években többször is, a csapatunk produkciója volt a 2017-es budapesti Ritmikus Gimnasztika EB záró gálaműsora, de vendégei voltunk a Fashion Street X. születésnapjának, a 2018-as Petőfi Zenei Díjátadónak, a 2019-es, 2022-es és 2023-as Balaton Soundnak, és még számos egyedülálló rendezvénynek.

Legyen a tiéd a Lakatos Márk Szalon!

A Lakatos Márk Szalon exkluzív enteriőrjének élményét megosztjuk veletek is. 

Kisebb céges rendezvényeknek, előadásoknak, workshopoknak tökéletes helyszíne lehet, akár catering, dekorációs szolgáltatásokkal kiegészítve. 

Emellett fotózások vagy forgatások lebonyolítására is alkalmas a változatos és részletgazdag, 180 m2-es, parlamenti panorámás budai Szalon.

rendezvényhelyszín
catering​

Cateringben is segítünk

Márk a divat mellett egyre inkább elismert gasztro személyiség is, aki imádja az ételeket, az isteni italokat és természetesen a főzést is.

Választhatod rendezvényedre az izgalmas street food koncepciók közvetlenségét, de kérésedre megálmodunk akár nagyszabású, exkluzív, kreatív dinner élményeket is Márk vezetésével.

Műsorvezetés

Márk tapasztalt és szórakoztató műsorvezető, aki számos eseményen vett részt az utóbbi közel 15 évben. Segítségét igénybe vehetik francia és spanyol nyelveken is, mindkét nyelvet anyanyelvi szinten beszéli. 

Műsorvezetésre önálló szolgáltatásként is lehetőség nyílik, de szívesen kombináljuk egyéb rendezvényelemeinkkel, amennyiben igény van rá, legyen szó látványos és világszínvonalú showműsorról, divatbemutatóról vagy épp dolgozóknak, partnereknek szervezett workshopról.

műsorvezetés