Stílusműhely

A legjobb ajándék magadtól magadnak – vagy valakinek, akit nagyon szeretsz! Vegyél részt exkluzív szépítő és stílustervező napjainkon, vagy ajándékozd szeretteidnek. Próbáld ki gardróbrendezés és personal shopping programjainkat, és újulj meg velünk!Jelentkeznél vagy további információra van szükséged? Vedd fel velünk a kapcsolatot a szalon@lakatosmark.hu email címen.

Makeover szépségnapok

Az egyik legnépszerűbb programunk, a kényeztető Szépségnap megújult formában tér vissza! Lepjétek meg magatokat egy felejthetetlen megújulással vagy ajándékozzátok valakinek, aki kedves számotokra. Az előzetesen meghirdetett napokon a helyek száma limitált, amennyiben betelnek a helyek, segítünk új időpontot találni.

Szeretnél céges vagy zártkörű szépítő napot Márkkal? 
Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a szalon@lakatosmark.hu email címen!

makover szépségnapok
gardróbrendezés

Gardróbrendezés

Ha eleged van az évek során felhalmozott ruhákból, de mégsincs szíved megválni tőlük, vagy nem tudod, hogyan kezdj hozzá a drasztikus megújuláshoz, kérd a segítségünket! Stylistunk házhoz megy, éles szemmel segít átnézni, mit érdemes megtartani, mit selejtezni és mit érdemes pótolni, hogy könnyebb szívvel nyúlj a gardróbodba reggelente és gyorsabban menjen a készülődés.

A program időtartama: 4 óra
A csomag ára: 99 900 Ft*
*Budapesti helyszín esetén. Vidéki helyszín esetén előzetes egyeztetés alapján tudunk árajánlatot adni.

A csomaghoz javasoljuk második lépésként a Personal shopping csomagot, hogy teljes lehessen a Gardróbfrissítés.

Personal shopping

Itt a lehetőség, hogy szakértő szem kísérjen a vásárlásod során, akár szuper stylistjainkkal, akár magával Lakatos Márkkal szeretnél bevásárló körútra indulni.

A program időtartama: 4 óra A csomag ára: 99 900 Ft*
*Budapesti helyszín esetén. Vidéki helyszín esetén előzetes egyeztetés alapján tudunk árajánlatot adni.

A csomag ára Lakatos Márkkal: egyedi ajánlatkérés alapján
A csomaghoz javasoljuk első lépésként a Gardróbrendezés programot, hogy teljes lehessen a megújulás.

Personal shopping
Szépség és stílus programok

Szépség & Stílus programok

Márk segítségét számos nemzetközi és hazai cég igénybe vette az elmúlt évek során. Minden felkérésre speciálisan összeállított előadással készülünk a különféle dress code-ok ismertetésétől a trendelemzésen át egészen az önbizalmat adó és személyiségfejlesztő stílustippekig. Stylist és beauty csapatunkkal kiegészülve személyre szabott stílustanácsadásra is lehetőség nyílik, amely egyedülálló élményt biztosít a megbízó vendégeinek vagy munkatársainak.

További információra van szükséged vásárlás előtt vagy egyedi ajánlatot kérnél tőlünk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a szalon@lakatosmark.hu email címen és segítünk, akár céges rendezvényről, akár személyes kérésről van szó.