Önismereti klub Peller Mariannal és Lakatos Márkkal
2021. december 18-án és 19-én újra!

Test és lélek egymástól elválaszthatatlan egységet alkot, egyre többen vagyunk tisztában ezzel. De hol kezdjük önmagunk felfedezését? Hogyan hat testünk ápolása, szépítése a lelkünkre? És hogyan szépíthet meg bennünket külsőleg is az, ha az önismerettel foglalkozunk? Ezekre a kérdésekre keressük a választ együtt, Veletek, novemberben induló önismereti klubunkban, egy teljes napon át.

Lakatos Márk azt tűzte ki céljául, hogy megmutassa minden nőnek, milyen magabiztosak tudnak lenni, ha megismerik, hogyan hangsúlyozhatják erősségeiket. A tökéletes ruhatár nem csak külső, belső tartást is ad.

Peller Mariann meditációval, spirituális választechnikával hosszú évek óta járja az önismeret útját. Ennek a belső munkának köszönheti, hogy mára képes volt átformálni a testét, és végre elfogadja önmagát.

A konklúzió az, bárhonnan induljunk is el az önismereti úton – kívülről-befelé vagy belülről-kifelé -, végül ugyanoda fogunk elérni: valódi, tiszta Önmagunkhoz.

Töltsünk együtt egy napot Lakatos Márk exkluzív Batthyány téri Szalonjában, ahol személyre szóló élményekkel gazdagodhatunk.

Jegyárak:
Normál jegy: 39 900 Ft/fő
Páros jegy, amennyiben együtt jönnél valakivel: 34 900 Ft/fő

A bensőséges hangulat kiemelten fontos számunkra, ezért önismereti klubunk kislétszámú csoport befogadására képes. A programon maszk viselése kötelező.

PROGRAM

9.3010.00
Érkezés & napindító reggeli falatkák
10.0011.00
Stílusterápia Lakatos Márkkal
(előadás)
Út a magabiztossághoz a gardróbon át
11.00–11.15
Szünet
11.15–12.15
Lélekközösség Peller Mariannal
(előadás)
Út a magabiztossághoz az önismereten át
12.1513.00
Ebéd
13.0016.00
Személyes foglalkozás
– Elemzések, beszélgetések kis csoportokban
Márk a színek és alkattípusok világába kalauzolja el el a résztvevőket, míg Mariann a lélektársi kapcsolatok működését mutatja be, vagyis azt, ki milyen hatással van az életünkre, és a fejlődésünkre.
16.0017.00
Lezáró beszélgetés – Testi-lelki útravalók
Goodbye goodie bag! Az útravalók mellé kényeztető, meglepetésekkel teli ajándékcsomagot adunk minden vendégünknek.

    Jelentkezzetek a Csillagszóró Klubba!

    A két nap programja megegyezik! 

    Számunkra is kiemelten fontos a biztonságotok, ezért önismereti klubunk kislétszámú csoport befogadására képes. Kézfertőtlenítőről, légtisztításról és a jó hangulatról mi gondoskodunk.