Királynőknek

Ahogy arról a csomag neve is árulkodik, ezt a csomagot valódi Királynőknek szántuk. Azoknak a hölgyeknek, akik nem ismernek kompromisszumot, akik mindenből a legjobbat, legteljesebbet, legkülönlegesebbet szeretnék. Az egész napos Fashion Spa élmény kényeztetés alatt segítünk előhozni a királynők rejtett kincseit. Lakatos Márk és 12 tagú stábja azon dolgozik majd, hogy az élménynap résztvevői valódi királynőként érezhessék magukat.
A nap egy profi fodrászati tanácsadással kezdődik, majd hajanalízissel, hajvágással, hajfestéssel folytatódik Lakatos Márk trendfodrászai által. Ezt követően a smink és bőrtanácsadó divíziónkban a Királynők mindent megtanulnak arról, milyen sminktermékeket érdemes otthon használniuk, és hogyan kell elkészíteni a számukra tökéletes és természetes sminket, nappali és alkalmi viseletben egyaránt. A styling divíziónk előre felkészül a Királynők stílusa, kora, foglalkozása, alkattípusa alapján, Lakatos Márk pedig személyesen ad stílustanácsokat, és 4 különböző ruhaszettben mutatja meg a királynők sokoldalúságát. A kézápolás elengedhetetlen kelléke a királynői külsőnek, ezt paraffinos kézápolással és CND Shellackkal tesszük még különlegesebbé. A tökéletes megjelenést profi beauty fotósaink örökítik meg.
Az ország leghíresebb stylistja, Lakatos Márk személyesen irányítja és segíti a Királynők átalakulását, és 12 fős beauty csapata teszi igazán gördülékennyé a Királynők szépségnapját.
Felhasználható: 2018.02.28-ig Bejelentkezés: legkésőbb 2018. január 15.-ig

A csomag ára:

129.900.-Ft

Stílustanácsadás Lakatos Márkkal
Profi divatfotó 12 darab
Ruhapróba szettek 4 szett
Hajstyling tanácsadás [OK]
Frizurakészítés [OK]
Hajvágás [OK]
Hajfestés [OK]
Otthoni nesszeszer átnézése [OK]
Professzionális smink [OK]
Manikűr [OK]
CND Shellac [OK]
Paraffinos kézápolás [OK]