Hercegnőknek

Ezt a csomagot különleges hölgyekre, valódi Hercegnőkre szabtuk. Ők azok, akik a hétköznapokban mindent megtesznek azért, hogy a munkájukban, a családjuk előtt a legtöbbet kihozzák magukból, ám Hercegnői oldalukra sokszor kevesebb idő jut. Ez a csomag egy olyan élményajándék, amelynek révén Lakatos Márk és stylist csapata mesebeli szépségtúrára kalauzolja az élményajándék tulajdonosát, egy olyan birodalomba, ahol a frizura, a smink, a styling és a beauty fotózás varázslatos területein keresztül visz Hercegnőink útja. Egyszeri különleges, mesés ajándék, valódi Hercegnőknek.
A nap egy profi fodrászati tanácsadással kezdődik, majd hajanalízissel, hajvágással, hajfestéssel folytatódik Lakatos Márk trendfodrászai által. Ezt követően a smink és bőrtanácsadó divíziónkban a Hercegnők mindent megtanulnak arról, hogy milyen sminktermékeket érdemes otthon használniuk, és hogyan kell elkészíteni a számukra tökéletes természetes sminket. Styling divíziónk előre felkészül a királynők stílusa, kora, foglalkozása, alkattípusa alapján, Lakatos Márk pedig személyesen ad stílustanácsokat, és 2 különböző ruhaszettben mutatja meg a királynők sokoldalúságát.
A varázslat eredményét profi beauty fotósaink örökítik meg, így a szépségnapot követően 6 db profi divatfotót küldünk elektronikusan. A szépségnap során a Hercegnőket étellel-itallal és mennyei falatokkal kényeztetjük; a kávé és pezsgő igény szerint fogyasztható, melynek költségét a csomag ára tartalmazza.
Az ország leghíresebb stylistja, Lakatos Márk személyesen irányítja és segíti a Hercegnők átalakulását, és 12 fős beauty csapata teszi igazán gördülékennyé a szépségnapot.

A csomag ára:

99.900.-Ft

Stílustanácsadás Személyesen Lakatos Márkkal
Profi divatfotó 6 darab
Ruhapróba szettek 2 szett
Hajstyling tanácsadás [OK]
Frizurakészítés [OK]
Hajvágás [OK]
Hajfestés [OK]
Manikűr [OK]
Otthoni nesszeszer átnézése [OK]
Sminktanácsadás [OK]
Professzionális smink [OK]