Grófnőknek

Ezt a csomagot azon hölgyek igényeire fejlesztettük ki, akik már régóta kacérkodnak azzal, hogy Lakatos Márk profi stylist csapata egy 3-4 órás program keretein belül megmutassa nekik, ki is az a csodálatos nő, aki bennük lakozik. Akik ezt a csomagot kapják ajándékba, egy kicsit jobban megismerhetik önmagukat, azt, hogy milyen szín- és alaktípusba tartoznak, valamint hogy milyen frizura és smink áll igazán jól nekik a hétköznapokban. Bátran ajánljuk ezt a csomagot 14-104 éves korig minden nőnek, akik szívesen megismernék nőiességük rejtettebb oldalait is.
A nap egy profi frizurakészítéssel kezdődik Lakatos Márk trendfodrászai által. Ezt követően a smink és bőrtanácsadó divíziónkban a Grófnők mindent megtanulnak arról, hogy milyen sminket érdemes otthon használniuk, és hogyan kell elkészíteni a számukra tökéletes és természetes makeupot. A styling divízió előre felkészül a Grófnők stílusa, kora, foglalkozása, alkattípusa alapján, és Lakatos Márk vezető stylistja 2 különböző ruhaszettben mutatja meg a Grófnők sokoldalúságát. A tökéletes megjelenést profi beauty fotósaink örökítik meg, így a napról 4 db profi divatfotót küldünk el elektronikusan a szépségnapot követően, hogy az élmény örökké megmaradjon.
A szépségnapon Lakatos Márk személyesen nem vesz részt, 10 fős styling csapata és vezető stylistja irányítja a programot.

A csomag ára:

49.900.-Ft

Stílustanácsadás Lakatos Márk vezető stylistjával
Profi divatfotó 4 darab
Ruhapróba szettek 2 szett
Hajstyling tanácsadás [OK]
Frizurakészítés [OK]
Otthoni nesszeszer átnézése [OK]
Sminktanácsadás [OK]
Professzionális smink [OK]
Extra ajándék Egy 5.000 Ft értékű kupon, ami vásárlástól számított 3 hónapon belül felhasználható a Lakatos Márk Szalon fodrászatában