Rólunk

A Lakatos Márk Groupot 2011-ben alapítottuk, az azóta eltelt években pedig számos újító kezdeményezést vittünk véghez. A brand alapja és célja  nem más, mint hogy a nőknek önbizalmat és tudást adjon, amely segít nekik abban, hogy nagyobb biztonsággal mozogjanak az élet minden területén.

Mit csinálunk?

MAKEOVER: Évente közel 400 hölgy látogat el hozzánk, 15-85 év között valamennyi korosztályból,  valamely átalakító csomagunkra jelentkezve, hogy felfrissítse stílusát és felfedezze egy új oldalát.

STYLE INSTITUTE: 2018-ig több mint 120-an vettek részt alapozó stylist képzésünkön a Style Institute by Lakatos Márk nevű intézményünkben, amelyre minden korosztályból jelentkezhetnek érdeklődők akár szakmaváltás, akár önfejlesztés céljából.

FASHION CAMP: Nyári táborainkkal a legifjabb korosztályt célozzuk meg, hogy ők is átélhessék a divat és styling világának legizgalmasabb pillanatait, játékos környezetben.

LAKATOS MÁRK MÉDIA: Média portfóliónkkal – Facebook, Instagram csatornáinkkal és az NLC-n futó Mark&More blogunkkal – heti több százezer rajongót érünk el, és egyedi branded content megoldásokkal segítjük hirdetési partnereinket.

LAKATOS MÁRK EVENT: Rendezvények és események szervezőiként rengeteg cégnek segítjük színesebbé, izgalmasabbá és stílusosabbá tenni a céges és vállalati rendezvényeiket.

Nézelődj oldalunkon és keress bennünket, ha kérdésed lenne!

My story