Nyári napközis divattábor Budán
2022 nyarán is, 4 turnusban!

Márk és stílusos csapata szeretettel várja 10-18 éves lányok jelentkezését a nyári Fashion Camp turnusaira. Az első két hét már betelt, ne maradjatok le!

A napközis tábor turnusai, ahogy eddig minden évben, idén is minden héten hétfőtől péntekig tartanak. Ez alatt az 5 izgalmas, pörgős nap alatt a divat mindegyik területét bemutatjuk a résztvevőknek, akik a tábor során természetesen Márkkal is találkoznak majd.

Stylistjaink mesélnek a testalkatokról, színtípusokról, lesz hajstyling és bőrápolás, sminkoktatás, valamint mindezt a tudást felhasználva egy mini átalakító napot szervezünk a táborozóknak, amelyet fotózással zárunk. Olyan kreatív feladatokkal is készülünk a hétre, mint az illusztráció és montázskészítés, Lakatos Márk pedig segít eligazodni az önazonos és fenntartható ruhatár felépítésében, ami a XXI. század egyik legfontosabb üzenete, ha stílusról van szó.

P A R T N E R E I N K :

Kedvet kaptatok hozzá? Nézzétek meg heti programunkat!

Hétfő:
Találd meg a stílusod! – Stílustippek mindenkinek

Kedd:
Bőrápolás és sminktippek – Tanuld meg az alapoktól!

Szerda:
A hajstyling varázsa – Formázz kreatívan!

Csütörtök:
Mini átalakító nap stylinggal és divatfotózással

Péntek:
Divatillusztráció és montázs készítés

A programokat úgy alakítottuk ki, hogy minden táborozónk a korához és érdeklődéséhez illő, izgalmas feladatokkal fejlődjön.

  Helyszín: Lakatos Márk Szalon, 1015 Budapest, Batthyány u. 2.

  Időtartam: minden héten hétfőtől péntekig, 9-17 óráig

  Létszám: minimum 20 fő/hét, maximum 30 fő/hét

  A nagy érdeklődésre való tekintettel mindegyik tábori hét elindul!

  Részvételi díj: bruttó 59 900 Ft/fő, mely tartalmaz egy tízórai étkezést gyümölccsel és péksüteménnyel

  Opcionálisan ebédmenüt is biztosítunk a táborozóknak, kétfogásos étkezéssel, amelynek díja 10 000 Ft/hét. Azoknak a táborzóknak, akik maguknak készülnek ebéddel, az evőeszközt és a tányért természetesen biztosítjuk a tábor helyszínén.

  Turnusaink:
  Részvételi díj:

  Amennyiben további részletek érdekelnének a táborról, kérjük, keress bennünket a 06 30 646 6262-es telefonszámon, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a fashioncamp@lakatosmark.hu email címen!